0515-431477

GAMMA

Dé kluswinkel van Nederland: dat is GAMMA. Waar KARWEI zich meer op decoratie richt, blijft GAMMA focussen op bouwen en klussen. Bij GAMMA vind je alle producten die je nodig hebt om je klus te klaren.

Of het nou gaat om een kleine klus als het vervangen van een lamp of om een grote klus, zoals het bouwen van een zolderkamer. 

Altijd dichtbij

Er is altijd een GAMMA in de buurt. In de GAMMA-bouwmarkten is het assortiment naar klus ingedeeld, zodat de klant snel vindt wat hij nodig heeft. Want wie midden in een klus zit, wil geen tijd verliezen. Altijd dichtbij is ook het deskundige bouwmarktpersoneel, voor advies over de beste aanpak van een klus of het beste product. Zo is er in elke winkel een verfspecialist aanwezig, bij wie je met al je vragen over je verfklus terechtkunt. Helemaal dichtbij is natuurlijk de GAMMA-webshop: daar hoef je de deur niet voor uit.

Maakt klussen makkelijk

Klanten weten GAMMA online goed te vinden: de website trekt wekelijks honderdduizenden bezoekers. Hier vind je – behalve meer dan 30.000 artikelen in de webshop – uitgebreide productinformatie, keuzehulpen, stappenplannen, how-to-video’s en een voorraadcheck. Staat je klusvraag niet op de site, dan kun je via Gamma.nl chatten met een klusexpert in de bouwmarkt. Beginnend of ervaren: GAMMA is er voor elke klusser.

GAMMA helpt consumenten om een klus goed aan te pakken en doet dat met advies, passende hulp en relevante producten. Wie geen tijd, geen zin of 2 linkerhanden heeft, laat zijn klus over aan de vakman en kiest voor de GAMMA Montageservice.

Weetjes

  • De grootste GAMMA van Nederland staat in Amsterdam Zuid-Oost en is ruim 10.000 m2 (dat is 2 voetbalvelden) groot.
  • Er zijn 2 GAMMA Compact winkels (citystores).
  • GAMMA is altijd dichtbij: vanuit de meeste plekken in Nederland ben je binnen 10 minuten bij een GAMMA-bouwmarkt.
  • Via haar chatservice op gamma.nl beantwoordt GAMMA elke week honderden klusvragen.
  • De verfspecialist van Nederland? GAMMA!
  • In 2016 wint GAMMA de Dutch Interactive Award voor haar GAMMA Top 2000 campagne: de beste ‘inhakers’ van nummers uit de top 2000 en een GAMMA-product winnen een prijs. Een van de winnaars: ‘Time to say good beits’.
  • GAMMA is al 7 jaar hoofdsponsor van de GAMMA Racing Day, het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa.
  • In 2005 introduceert GAMMA de GAMMA Voordeelpas. In 2017 zijn er maar liefst 3 miljoen voordeelpashouders.
Onze GAMMA bouwmarkten
GAMMA Beilen
GAMMA Echt
GAMMA Hoogeveen
GAMMA Meppel
GAMMA Roermond
GAMMA Zaltbommel
GAMMA Tilburg-Noord