0515-431477

Over de Posthuma Groep

SAMEN EEN UNIEKE BELEVING CREËREN

De Posthuma Groep BV is ontstaan uit een bouwbedrijf dat in 1972 is opgericht te Scharnegoutum. In 1982 werd de eerste bouwmarkt geopend in Scharnegoutum. Deze “Bouwmarkt 82” is de voorloper van de huidige KARWEI te Sneek.

Tussen 1982 en heden is de Posthuma Groep gestaag en beheerst gegroeid. Eerst regionaal en inmiddels verspreid over heel Nederland. De Posthuma Groep kenmerkt zich door een platte en no nonsense organisatie.

Retail is de hoofdactiviteit van de Posthuma Groep. Naast het beheren en exploiteren van KARWEI en GAMMA bouwmarkten heeft de Posthuma Groep nog steeds haar eigen bouwbedrijf. Bouwen zit de onderneming in het bloed. Tevens is de Posthuma Groep actief op het gebied van vastgoedontwikkeling en- exploitatie. Vastgoed hoort bij bouwen, bij retail en dus bij de Posthuma Groep. Participatie in andere ondernemingen is een beperkte nevenactiviteit van de Posthuma Groep.

Werken bij ons

Als je graag met èn voor mensen werkt, zit je goed bij de Posthumagroep. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die op zoek zijn naar zinvol en relevant werk. Dat kan als je al jaren werkzaam bent in onze sector. Maar er zijn ook mogelijkheden voor je als je nog geen opleiding of werkervaring in de detailbranche hebt. Wij komen graag in contact met je om je meer te vertellen over het werken bij onze organisatie.

Solliciteren

Voor zowel sollicitanten mét werkervaring als stagiaires en BBL’ers, hebben wij verschillende vacatures. In de vacaturetekst lees je naar wie wij op zoek zijn en hoeveel ervaring er gevraagd wordt. Je kunt gericht solliciteren op de vacatures die je aanspreken. Wij geven je ook graag tips voor het opstellen van een motivatiebrief en CV.

Open sollicitatie

Zie je nu geen passende vacature? Hou dan onze website in de gaten voor komende vacatures. Je kunt ook je interesse kenbaar maken door een open sollicitatie te doen.