0515-431477

Je begint met een leuk, gedegen inwerkprogramma in de bouwmarkt. Hier leer je alles wat je moet weten en hoe we veilig werken. Hier kun je al mee beginnen als je jouw contract ontvangt! Je ontvang dan de inloggegevens van onze digitale leeromgeving, de GAMMA of KARWEI academie. Het meeste leer je natuurlijk van gewoon lekker aan de slag gaan op de werkvloer!

Op basis van jouw functie krijg je verdiepingstrainingen aangeboden. Sta je veel op de verfafdeling? Dan leren we je de basics over verf! Je kunt daarnaast direct beginnen aan de 13 modules van de vakopleiding doe het zelf. Dit zijn online trainingen die je per vakgebied de ins en outs leren.

 

Wil of moet je nog naar school? De Posthuma Groep biedt BBL opleidingen aan op de niveaus 2,3 en 4. Deze opleidingen worden in samenwerking met het NCVB en ROC op diverse locaties in het land georganiseerd. Je kunt hier in een landelijk erkend MBO diploma halen. Op kosten van de zaak nog wel. 

Bijna alle managers van de Posthuma Groep komen uit ons Management Trainee Programma. Dit traject geeft onze medewerkers de kans om door te groeien tot (assistent) manager in de bouwmarkt. En dat gebeurt dan ook! Door het groot aantal winkels vindt iedereen wel de juiste werkplek in zijn nieuwe functie. 

Opleidingspartner: Stenden Hogeschool Leeuwarden

Neem contact met ons op

Posthuma Groep B.V.
Wolkammersstraat 1
8601 VB Sneek
Tel: 0515-431477
Mail: administratie@posthumagroep.nl