0515-431477

Verkoopmedewerker KARWEI Valkenburg

Omschrijving
Je werkdag staat voor jou in het teken van de uitdagingen. Na de koffie en contact met collega’s stroop jij je mouwen op. De klanten komen binnen! Je gaat in gesprek met een echtpaar wat op zoek is naar een douchecabine. Een ontevreden klant sta je te woord en samen zoeken jullie een vervangend product wat beter bij de vraag van de klant past. ’s Middags heb je een werkoverleg en aan het einde van de dag reflecteer je met je collega’s op de verkopen. Weer verlieten de klanten tevreden het pand. Hier doe je het voor, dat is de kick die je graag voelt!

Functie inhoud
Als verkoper ben jij het visitekaartje van onze winkel. Je bent steeds bezig met het inspireren van onze klanten. Je bent klantgericht en je houdt de focus op resultaat.
Je spreekt proactief klanten aan die onze winkel bezoeken en inventariseert hun behoefte. Je zorgt voor een advies op maat. Uiteindelijk zorgt jouw aanpak ervoor dat de bezoeker een klant wordt. Je bezorgt jouw klanten een goed gevoel en zorgt er voor dat ze naar huis gaan met een glimlach op hun gezicht. Werken op zaterdag, zondag, koopavonden en feestdagen vind je geen probleem, want je weet dat dit dé dagen zijn waarop jij kan scoren!

Werkzaamheden
– Je verkoopt graag want jij bent dé verkoper in hart en nieren
– Je adviseert binnenlopende klanten
– Je acteert proactief binnen de winkel
– Je helpt collega’s waar het nodig is

Kennis en ervaring
– Computer- en kassa-ervaring
– Je hebt minimaal een MBO diploma, bij voorkeur commercie
– Minimaal 1-3 jaar werkervaring in een commerciële functie is een pré
– Sociaal vaardig en goede communicatieve vaardigheden
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wij bieden
Wij bieden een prettige functie binnen het familiebedrijf. Je werkt samen met een gezellig team. Je kunt hier 38 uur per week terecht. De werksfeer is hier prima! De koffie trouwens ook. De sfeer is informeel en is ruimte voor jouw verfrissende ideeën.

Wil je je verder ontwikkelen? Graag! Er zijn diverse doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Arbeidsvoorwaarden hebben we ook. We bespreken ze met je als je op gesprek komt.

Ben jij degene die we zoeken? Mail dan nu je CV en begeleidend schrijven naar  karwei.valkenburg@posthumagroep.nl